Salvati Pinguinii de Bucuresti!

Draga Nicusor,

Vine iarna! Stiu ca suna ciudat si surprinzator dar vine.

Bucuresteni in sufragerie - decembrie 2021


Nu imi vine sa cred ca ne-ai promis apa calda in capitala. Ce-a fost in mintea ta?

Acum sa reluam punctual reclama din campanie si de pe site-ul vostru:

  1. "Impreuna construim noul Bucuresti" Din ce retin si ala vechi avea probleme cu apa calda. Deci tu vorbesti acum de ala vechi nou dar de  reparat, sau de ala nou nou, care e atat de nou incat asta vechi ramane al naibii de vechi inca 5 mandate? 
  2.  " O Romania fara hotie" - daca tu conduci primaria, si primaria ne da apa calda, inseamna ca voi ne furati apa calda? Daca nu voi, atunci altcineva ne fura iar voi ar trebui sa stiti, ca d'aia va platim. Daca nu stiti sunteti naivi sau prostuti, daca stiti sunteti hoti. Deci cum e Herr Plicusor?
  3. "Romania e ca o masina cu rezervorul spart" , aici gresesti, Bucurestiul e oras, nu masina, si tevile sunt sparte sau furate. Realizeaza asta si poate mai salvati un pinguin de Bucuresti de la inghet.
  4. "Fara penali in functii publice" - sunt 2 milioane de oameni care considera ca e penal sa nu ai apa calda.
  5. "Combaterea sărăciei energetice"  Apa calda intra la bogatie energetica, noi ne luptam cu saracia. Aici iti dau dreptate, nu face parte din subiect.
  6. " Ne vaccinam si scapam" poate de covid Herr Ban, dar de inghet cum facem, ca nu e loc in toate canalele pentru 2 milioane de cetateni
  7. "România nu mai are nevoie de promisiuni, ci de un plan" Ce fain suna astaaa! E preferat mea! Deci care e planul? Nu ai inca? Iti propune eu, mai jos. Planul:
    • Incalzire prin frecare: Ne vom incalzi toti goi intr-o sala mare prin frecare, cum stie domnul Ciolos. Inclusiv copii ca oricum ii propuneti ca obiecte active la orgii, parade etc.
    • Incalzire prin mutatie genetica: scoateti un nou vaccin, care sa ne dea puf pe piele, ca de rata sau mai ok ca de pinguin. Vedeti sa nu gresiti compozitia sa ne faceti gaini, gaste, ciori, ca la primele vaccinuri.
    • Incalzire cu combustibili solizi, :
      •  un procent de 30% grasime dintr-un politician de 150 de kilograme, inseamna 50 kilograme. Cu 50 de kilograme de grasime incalzesti un imobil o luna...Doar zic, nu dau idei.
      • ardeti gunoaile de pe strazi, fiecare casa ia 1 tona si o arde in living.
    • Faceti un training de mindfullness cu Barna care sa ajunga la toti bucurestenii prin care sa ii convingeti ca -15 grade in apartament e normal , iar de exemplu la Paris lumea se spala doar in lunile calduroase, ca asa sustine madam Clotilde, deci iarna nu e nevoie de apa calda
    • Incalzirea prin adoptie. Fiecare Bucurestean adopta o familie de sobolani sau caini vagabonzi si stau imbratisati in fiecare noaptea. S-ar putea sa mai dispara cate un nou nascut, dar macar e cald.
    • Dusul la siringa pe trotineta. Ca sa economism apa si sa salvam planeta la fiecare trotineta atasati o siringa cu functie de dus. Dai putin pe la zona axiala, inghinala, stii tu, unde simti mancarimi. Clotilde ce zice? E voie cu apa calda pe corp?
    • Dusul la parada de gen. Urofili din toate tarile, uniti-va! Sau era Userofili? O sa verific si revin.


  Pinguinul de Bucale aka Pin Kalorifier,

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Investor Adventure in Romania

Incredible mail to a Russian manager (inspired from reality)

Politicians’ cost reduction activities to fight the global crisis: